KOVÁCSNÉ BALOGH BEA

MENTOR

Megtanítom a mentoráltjaimat úgy álmodni, hogy abból valóság legyen, elengedve a múltból hozott félelmeiket.

KÖZGAZDÁSZ

A gazdasági életből hozott tapasztalatokat a saját és mentoráltjaim vállalkozásaiban teljesítem be.

JÓGAMESTER

A belső béke megtartása, testi és lelki egyensúly megszerzésében lehet iránymutatást mutatni a jóga segítségével.

KÜLÖNFÉLE TERÜLETEK…

Egészen egyszerűen többféle aspektusból szemlélem az egyént, a mentorált személyt magát. A különféle végzettségek pedig segítenek abban, hogy a számodra legmegfelelőbb módszert találhassam meg, amire valóban szükséged lehet a saját céljaidhoz vezető utadon.

hallgatok és figyelek

megvizsgálom a szituációt objektíven

merítek a tapasztalataimból, tudásomból

kérdezek, javaslok és házi feladattal látlak el

MILYEN MÓDSZEREKKEL DOLGOZOM?

Az évtizedek alatt számos tanfolyamot, mesteri képzéseket, oktatói tanfolyamokat  is elvégeztem és nem utolsó sorban gazdasági diplomákra és jógafilozófiai diplomára is szert tettem.

A tudásommal szolgálom a mentoráltjaimat, hogy segíthessem őket a boldogsághoz vezető úton.

 

 • Mentorálás
 • Asztrológiai elemzés
 • Védikus személyiségfejlesztés
 • Kreatív meditáció
 • SVT mentoring
 • Asztrológia
 • Pránanadi
 • Aktív szellemgyógyászat
 • Arolo módszerek
 • Reiki „energetizálás”
 • Kristályterápia
 • Kvantum-mátrix harmonizálás
 • Hatha jóga

 

 

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ?

” Lesz, akit hibáival együtt leszel képes elfogadni és támogatni az útján, a közös utatokon, nem várva azonnali tökéletességet! „

10+ év gazdasági tanácsadói tapasztalat

A felsőoktatás adta az alapokat, a pénzügyi szektorban való tevékenységem, munkáim által
pénzügyi-, könyviteli tudásra is szert tehettem.

17000+ óra konzultáció

Az elmúlt években több ezer órát töltöttem el a mentoráltjaimmal a személyes fejlődésük céljából online és személyesen egyaránt.

3300+ óra energetikai harmonizálás

Az energetizáló módszerek megtanulása, oktatása mellett a gyakorlatban is alkalmazom a módszereket egyedileg továbbfejlesztve.

10k+ instagram

Mindfulness mentoring a gyakorlatban, posztokkal, sztorikkal, sikertörténetekkel.

RÓLAM

1996 óta az életem része az alternatív gyógyászat egészen fiatalon elvarázsolt ez a csodálatos tudástár. Folyamatosan fejlesztem magam, mert abszolút híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak.

Először közgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, majd a Soproni Egyetemen. Alternatív érdeklődésem a jóga irányába terelt, így vaisnava jógamester is lettem, melyről államilag elismert főiskolai diplomát kaptam. További tanulmányaim során a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület 4 éves képzésén szereztem asztrológus végzettséget.  

2012 óta a küldetésem, hogy mindenki, akivel beszélgetésbe kezdek, nagyobb mosollyal, belső békével vagy és önmagáról szóló új felismeréssel köszönjön el már az első alkalommal.

Esetenként előfordulnak néhány alkalmas találkozók új vendégeimmel, amikor egy konkrét dologra keresnek megoldást. A hosszú távú együttműködéseinknek biztos velejárói a kiemelkedő változások. Amikor nem a szerencsén múlik a siker, hanem a töretlen elszántságon és kitartáson, akkor biztosítani tudom, hogy végig is menjen a mentorált az úton, ha igazán akarja.😉 Szerintem csak ilyen területe van az életünknek, a kérdés csupán az, hogy valóban akarja-e, mivel a tettek nélküli vágyakozás legtöbb esetben kevés. Számomra nincs lehetetlen, maximum “másként lehetséges”! 😃”

BLOG ÍRÁSOK

Mi adott erőt és kitartást?

Kicsit belevágok a közepébe, mert ez előzményeket, az elmúlt hónapok eseményeit talán mindenki ismeri már és talán legkevésbé szeretne ismét erről hallani, netán olvasni. Inkább arról beszélnék, milyen változások történtek egy mentoráltam életében, mostanában, amik...

Pániktól a boldogságig

Ahogyan Zsanett átélte... "Megismerkedésünk éve meghatározó volt számomra. Igazából mindegyik az, de ez különösen, mivel megismertelek és sok mindenben megváltoztattad a gondolkodásomat, ami úgy tűnik , gy is marad! (Pedig féltem, hogy csak egy fellángolás lesz a sok...

Szerelem és kávé

Szandi tapasztalatai... "Bevallom, az első találkozóra kétkedve mentem. Elég sok rossz tapasztalatom volt, így félve és bizalmatlanul indultam neki. De kellemeset csalódtam, már az első perctől kezdve egy fura bizalmi érzés fogott el és minden kétségem elszállt....

Időtlen fejlődés

"Mivel realistának és földhöz ragadtnak tartom magam, nyilván egy kicsit cinikusan álltam az egészhez, ...de már az első alkalom után tudtam, hogy teljes mértékben bízhatok benned, és bármit elmondhatok, még azt is, amiről nem tudtam, hogy szeretnék beszélni, mert azt...

Levél a mentorált személyhez

Drága Juli! Először is azt kell leírjam neked, hogy nagyon hálás vagyok azért a közös munkáért, amivel megtiszteltél az elmúlt években. Amikor legelőször találkoztunk, akkor is felejthetetlen élmény voltál a szó legpozitívabb értelmében. Mai napig emlegetem, hogy az...

KÜLÖNFÉLE TAPASZTALATOK ÉLETUTAKKAL

Több mint 6 éves ismeretségünk alatt megtapasztalhattam kiemelkedően kedves, közvetlen és segítőkész hozzáállását, s a szakmai támogatás mellett személyében egy igaz, őszinte barátra is leltem.

Bea igazi harcos amazon: sosem adja fel, garantáltan beleadja legjobb tudását és munkáját mindenbe, amit csinál.

Juhász Adrienn

Beának köszönhetően jó úton haladok afelé, hogy én, én legyek: merjek önmagam lenni, szeretni és tisztelni azt, aki én vagyok.

Levetkőzni a félelmeim, aggodalmaim és hálát adni azért, amim van.

Köszönöm Neked, hogy támogatsz az utamban! Hosszú még az út, de fantasztikus az önismeret ilyen mélysége! 

Forgács-Dongó Alexandra

Beát egyszerűen muszáj megismerni. Kedvessége, szakmai alázata és segítőkészsége páratlan és erre még tegyünk rá egy jó nagy adag JÓSÁG-ot.

Nála álmodhatsz és érezni fogod, hogy igazán képes leszel megvalósítani óriási dolgokat, túlzás nélkül.

Ha megengeded Magadnak, az álmokon túl ráléphetsz a változás és létrehozás útjára. Imádni fogod Te és mások is az új Önmagad!

Egyed Júlia

konzultációk és Lélekerőnlét akadémia

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK

Rád, a személyiségedre szabott Lélekerőnlét Mentorprogram  akkor való neked, ha igazán elszánt vagy. Eseti kérdésekben is fordulhatsz hozzám, írj nekem.

Tovább…

ONLINE KOnzultációK

Ha időt szeretnél spórolni az utazással vagy tálovabb tartózkodsz, akkor a személyes konzultációkkal megegyezően online is elérhetsz.

Tovább…

Lélekerőnlét Akadémia

Ha igazán kezedbe szeretnéd venni az életed, akkor ez az online oktatási felület minden lehetőséget biztosít számodra, hogy elindulj az úton és tapasztalj.

Tovább…

ÍRJ NEKEM!

Adatvédelem

12 + 6 =