Te hallottad már ezt a kifejezést?

Röviden annyit jelent, hogy valamilyen kreatív tevékenység által fokozzuk a koncentrációnkat, amelynek eredménye, hogy sokkal nyugodtabbak leszünk!

Módszer működik, és megadja a szabadságot neked, hogy megválaszd milyen kreatív tevékenységet végeznél szívesen!

Bárki azt gondolja, hogy neki nincs kézügyessége, azt kell mondjam, hogy első lépésként nem az a legfontosabb…

Sokkal nagyobb jelentősége van annak, hogy képes egy dologra fókuszáltan figyelni először 15-20 percen át. Amikor egyre rutinosabb lesz, akkor megtörténhet majd, hogy 1-2 óra elteltével eszmél rá, hogy milyen csoda született általa és milyen mélységes nyugalom tölti el a kreatív meditáció után!

Neked van hasonló élményed???

Írd meg nekem, bátran!

Mit taníthat neked a karantén?

Mit taníthat neked a karantén?

Először talán kicsit furcsán hangozhat a kérdés, de fontos és most igencsak időszerű elgondolkodni rajta. Picit viszont ugorjunk vissza a múltba, olyan 1-2 évvel ezelőttre. Emlékszel, hogyan éltél 1-2 éve? Milyen igényeket támasztottál a mindennapjaid és az emberek...

bővebben
Találd meg a saját rutinod a karatén alatt!

Találd meg a saját rutinod a karatén alatt!

A mostani hetekben egyre többen maradnak otthon a karantén alatt, így a lakásban töltött idő igencsak megnőtt a korábbi időszakhoz képest, de ezt előnyödre is fordíthatod. Összegyűjtöttem pár ötletet, hogy ki tudd alakítani a napi rutinodat ilyenkor is. Elemzés Utazz...

bővebben
Igen!

Igen!

“Melyik tényre tudsz mindig, minden körülmények között igent mondani? Arra, hogy ez a pillanat olyan, amilyen. Pontosan itt kezdődik az út.”IGEN?

bővebben