IDŐPONTFOGLALÁS

Tedd meg az első lépést is ahhoz, hogy boldog legyél!

Válaszd ki a hozzád illeszkedő tanácsadást vagy konzultációt.

Kattints az időpontot kérek gombra, és röviden írd le miben szeretnéd a segítségem,
majd add meg a telefonszámod.

a Konzultációkon te vagy a középpontban!

élj felszabadultabban!

Nap, mint nap választások elé állíthat az élet, de léteznek olyan módszerek, amikkel a mindennapok is könnyedebbé válhatnak és mosolyogva ébredhetsz reggelente.
Te fogsz dönteni arról, hogy milyen irányba haladsz, haladjunk.

válaszd a boldogságot!

A Te boldogságod más, mint a többieké vagy mindenkié, mert egyediség, személyiség vagy. Ezért nálam Te vagy a fontos, hogy felvállald a saját életedet, boldogságodat a konzultációk után is.

adj időt magadnak!

Sokszor a folyamatok lassabban tudnak végbemenni, mint ahogyan azt szeretnéd. Ezért adj időt magadnak, testednek, érzelmeidnek, hogy változhassanak. Az 5 perces módszer/megoldás rövidebb ideig is fog tartani, mint a hosszabb.

5 perces módszer helyett

Hosszútávú gondolkodásmód és folyamat.
Hiszen egy egész életet, több évtizedes sémákat, szokásokat, érzelmeket nem igazán lehet megváltoztatni 5 perc alatt, valamiféle gyorstalpaló csodával.
Többféle mód is létezik a kérdéseid megválaszolására, de tartós eredményt hosszútávon lehet csak elérni. Ezt tartsd szemmel!

konzultációk és Lélekerőnlét akadémia

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK

Rád, a személyiségedre szabott Lélekerőnlét Mentorprogram  akkor való neked, ha igazán elszánt vagy. Eseti kérdésekben is fordulhatsz hozzám, írj nekem.

Tovább…

ONLINE KOnzultációk

Ha időt szeretnél spórolni az utazással vagy tálovabb tartózkodsz, akkor a személyes konzultációkkal megegyezően online is elérhetsz.

Tovább…

Lélekerőnlét Akadémia

Ha igazán kezedbe szeretnéd venni az életed, akkor ez az online oktatási felület minden lehetőséget biztosít számodra, hogy elindulj az úton és tapasztalj.

Tovább…

Mi vár rád a konzultáción?

Személyes figyelem tőlem.

  • Megvizsgáljuk a kérdéseidet, hogy mit szeretnél, hová szeretnél eljutni, milyen célokkal érkeztél hozzám.
  • Ezt követően kezdjük a közös „munkát”, mert bizony Te is fogsz tenni magadért. Kapsz házi feladatokat épp annyit és olyat, ami neked szükséges.
  • Nem fogok zsákbbamacskát árulni. Lesznek pillanatok, érzések, amelyeket kevésbé fogsz szeretni, de tudni fogod miért és hogyan lendülj túl rajtuk.

Azzal foglalkozom, hogy megtaláld az igazi motivációdat az életben, felismerd azokat a tulajdonságaidat, amik a legelőnyösebbek számodra és megvalósítsd az álmaidat.

„Minden tiszteletem Beáé, a módszerei, a hozzállása példátlan és ha hiszed, ha nem, tényleg segíteni szeretne és valóban a legjobbat hozza ki Belőled. 

Néha azonban fontos emlékezni a célunkra, mit szeretnénk elérni, miben szeretnénk fejlődni ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni.

Mert az út néha buckákkal lehet tele  és olykor fájdalmas egy-két érzelem, ok, tényező feltárása, de az út, maga a változás maximálisan megéri.

Sok-sok pozitív hazodéka is van a fejlődésnek, hiszen boldogabbnak és szeretetteljesebbnek is érezheted magad általa.

Köszönöm, hogy segítesz és hiszel az emberekben!”

Egyed Júlia

tulajdonos, emokemarketing.hu, janewebshop.hu

“Úgy kerültem Beához, hogy eleinte csak a kiváncsiság hajtott. Már az első alkalommal feljöttek régi sebek, érzések, amikről már évek óta nem vettem tudomást, de mégis ott voltak a felszín alatt.

Bea nagyon sokat segített abban is, hogy jó döntéseket hozzak, hogy tisztában legyek azzal, miket szeretnék elérni az életben, és hogy ezért miket kell tennem.

Érintettünk munkával, családdal, párkapcsolattal, iskolával kapcsolatos kérdéseket, és mióta együtt dolgoztunk, sokkal könnyebben veszem az akadályokat.

A házi feladatainak megoldása közben jobban megismertem önmagam, és ez nagyon fontos.”

Grünwald Márti

London

„Beával az elmúlt 6 év olyan volt, mint egy igazi hullámvasút, nagy zuhanásokkal és emelkedőkkel tarkítva, de Bea mindig fogta a kezem és terelget a mai napig. Igen, nagyon gyorsan megtalálja a nyomógombjaimat és igen, nem fél azokat piszkálni (amit ma már sokszor gyorsan látok és bármennyire is rossz a helyzet, nevetek rajta). 

De semmit nem gyorsít fel túlságosan, hagyja, hogy megtapasztaljam és átéljem az “aha” pillanatokat, csak egy védőhálóval szolgál nekem, hogy ne zuhanjak a mélybe.

Bea célja és hivatása viszont nem csak az, hogy egyengesse az utunkat és rávilágítson annak szépségeire, hanem az is, hogy a tudását, az Egyetemes Tudást átadja. Éltem már ezzel a lehetőséggel, és fogok ezután is. Számomra Bea röviden Vezető, Tanító és a legfontosabb: Barát!

Feigl Mónika Ráchel

élelmiszermérnök

Röviden írd le miben szeretnél előrelépni!

Adatvédelem

7 + 1 =