BOLDOSÁGKÖR EGYESÜLET

” Az egyéni lélek törhetetlen, feloldhatatlan, és sem megégetni, sem felszárítani nem lehet. Örökkévaló, mindenhol jelen van, változatlan, rendíthetetlen és örökké ugyanaz. ”  /Bhagavad-gítá 2.25./

BOLDOGSÁGOSSÁGOK

Személyes célom, és az egyesület egyik fontos célja, hogy minél több embernek tudjak segíteni, és lehetőséget biztosítani egy boldogabb, harmonikusabb élethez. Igyekszem használható módszereket, elgondolkodtató olvasnivalót, a mindennapok boldogságához hozzájáruló tippeket megosztani minden érdeklődővel. Ezek a hasznos információk Neked készültek.

Egy utazásra hívlak, melynek során megismerheted, hogy a boldogság mit jelent a számodra.

Az az ember aki képes megteremteni az életében a boldogság és gazdagság körülményeit, az szárnyalni kezd és egyre magasabbra ér. 

Légy Te is ilyen ember! 

Aki boldog, annak mérhetetlen nagy kincs van a birtokában. Tudja, hogy e Földi élet során a természet törvényei szerint találkozik különböző eseményekkel, amelyekre csak bizonyos mértékig tud hatással lenni. Képes megtenni és meg is teszi a tőle telhető maximumot, azonban a mértékletesség elvét még ekkor is gyakorolja.

CÉLJAINK

-az emberek személyes életminőségének javítása lelki és szellemi területen -a társadalmi közérzet pozitív irányú hangolása -a perventív egészségmegőrzés fontosságának, eredményeinek és egyes módszereinek megismertetése -családi- és kis létszámú gazdálkodó közösségek támogatása, a felelősségteljes-, jogkövető-, korrekt- és emberi igényeket is figyelembe vevő gazdasági tevékenység kialakításában -a profitorientált szektor társadalmi szerepvállalásának elősegítése…

ÁLMODNI

JÓT ÁLMODNI ÉS JÓT ADNI A VILÁGNAK…

Hálás szívvel köszönöm, hogy lehetőségem van ezeket a sorokat leírni, és olyan csodálatos emberekkel találkozhattam az utam során, akik bármilyen kíhívásokkal is találkoztak eddig, képesek voltak mindig egy lépéssel tovább menni, és újra álmodni!

Álmodni a jót, a szépet, a lehetőséget, a boldogságot!!!

Majd lassacskán teltek a másodpercek, a napok, a hónapok, az évek…, jöttek kihívások és boldog pillanatok egyaránt, kinek-kinek változó felosztásban… És ezek a csodálatos kincsek, akik színessé és boldoggá teszik az életem, minden tapasztalásukkal együtt, egyre inkább megértették és megtapasztalták, hogy érdemes…, lehetséges…, és rajtuk is múlik a világ… talán csak pillanatnyi boldogsága. De minden pillanat megéri az érte tett felajánlást, mert így lesz egyre több pillanatban boldogabb és boldogabb egy kihívásokkal teli világ. A mi világunk!

Tudja, hogy Ő is egy csoda!

Te egy csoda vagy!

És a világ is egy csoda!

Ugyanakkor nem mentes a negatív energiáktól sem, mivel a kollektív tudatszint még nem képes ezek fölé emelkedni. Az úton haladva képessé válik mindenki egyre teljesebb jövőt élni, még akkor is, ha időlegesen “nehéz időket” él meg.

A boldogság nagyon széleskörűen értelmezhető, és ugyanez igaz a gazdagságra is. Ugyanakkor mindkét állapot megvalósul, amikor valaki egységbe kerül önmagával.

Tevékenységeim során szeretnék olyan ismereteket feltárni előtted, amely segíthet neked abban, hogy boldog és gazdag életet élj, ezáltal teljessé válhass.

Kérlek lapozd át a menüpontokat, mivel tevékenységem igen szerteágazó.

Mindig nagy volt a kiváncsiságom, nagyon szeretek tanulni, és szeretem a dinamikus életet, ezáltal folyamatosan bővítem a lehetőségeket, amely által pozitív ismereteket, tapasztalatokat, lehetőségeket tudok adni az embereknek.

Küldetésünk mások életének harmonizálása!

AZ ALKALMAZOTT MÓDSZEREK LEHETŐSÉGEI

ÁJURVÉDIKUS MASSZÁZS

A masszázs kitűnő választás azoknak, akik szeretik a lágy és közepes erősségű masszázst, mivel a masszázs során nincsenek erős gyúró technikák, ugyanakkor tökéletesen oldja az energetikai blokkokat, csökkenti a feszültséget, javítja a szervezet öngyógyító képességét, energetizál. Meleg olajjal végzett, teljes testre kiterjedő masszázs.

További masszázsfajtákkal is megismerkedtem, többek között:

 • mézes masszázzsal
 • lávaköves masszázzsal
 • bambusz masszázzsal

AKTÍV SZELLEMGYÓGYÁSZAT

Gyors segítséget nyújthat akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújthat a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. A szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

Hatha jóga /vaisnava jógamester/

… Indiában mindenki tudja, hogy a hatha jóga nem az “ÚT”.

Miért?

Azért, mert testhelyzeteket gyakorolni, a test megedzésén munkálkodni olyan, mintha ekét fognánk az ökrök elé. Az biztos, hogy a testtartások tudatosítják bennünk feszültségeinket, görcseinket, és már ez is egy nagy lépés előre. De ezeket a görcsöket a testgyakorlatok nem tudják feloldani. Vagy legalábbis nem véglegesen.

Ezek sokkal mélyebben gyökereznek bennünk. Mire valók a jóga testtartásai? Mit lehet tőlük remélni? Jobb önismeretet? Bizonyosan. Valójában, ami igazán számít, az a mester és a tanítvány közötti kapcsolat. A testtartások rendszere csupán eszköz.

AROLO-TIFAR

Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

Lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.

REIKI

A R.A.I. tanárok a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatják, amely az inteligens isteni energia közvetítésén alapul.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetőhelyet ért el.

  Kristályharmonizálás

  „A kristályok finoman éreztetik hatásokat lényünk minden szintjén és a térben is, ahol élünk és dolgozunk. A betegségeknek nevezett tünetek valójában rendellenességek, a gátolt kreativitás vagy az érzelmi szorongás jelei lehetnek…

  A gyógyítás az elme, a test és a szellem jarmóniájának helyreállítását és a lelki fejlődés elősegítését jelenti. Ez nem gyógymódot jelent, különösen olyan esetekben, amikor a lélek egy  – kívülről nézve – negatív tapasztalaton megy keresztül, de a kristályok megváltoztatják a nézőpontunkat a tanítással kapcsolatban, segítik a jólétünket, erősítik a tisztánlátást és a spirituális növekedést.”

  Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia 2. kötet

  Pránanadi

  Mi is a pránanadi?

  “A Pránanadi egy önfejlesztő és gyógyító rendszer, amely az élet számos területén jelent segítséget használójának. Alkalmazása nagyon egyszerű és könnyű, amelyet bárki megtanulhat.

  A Pránanadi módszerét sok ezer éven át – változásoktól mentesen – őriztek Tibet területén, míg egy európai tudósnak sokévi képzés után engedélyezték a nyugati tanítását. Átadása napjainkban is a tradícióknak megfelelően történik. Magyarországon 1992 óta ismert, azóta számos családhoz jutott el.

  E tan több fokozatból áll, amelyek különbözőképpen segítik a tanulót. Az első fok elsősorban a fizikai testre hat, segíti annak gyógyulását és tisztulását, míg a második fok inkább lelki hatású. Segít a nyugodtabb életben, a kiegyensúlyozott életvitel elérésében. Általa a mindennapok is kevesebb stresszel és aggodalommal telnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki gyakorolja a tanultakat, sokkal teherbíróbbá, energikusabbá válik. Megváltozhat az  emberekhez fűződő viszonyuk, és a környezet viszonya is felénk.

  Ez az egyszerű és szeretetteljes módszer segít abban, hogy életünket tudatosabban éljük, fejlődjön a személyiségünk, könnyebben vegyük életünk nehézségeit. Fizikai szinten segít a gyógyulásban, és megadja a képességet, hogy családtagjainkon, barátainkon is segíteni tudjunk egészségük visszaszerzésében.”

  Forrás: Magyarországi Tradicionális Pránanadi Alapítvány

  Rejtett képességeink újrafelfedezése – metafizikai tanulmányok

  terapeuta, Vaisnava teológus, Coach – speciális tanácsadó.

  Tanfolyamai során igen széleskörű ismereteket kaptunk tőle, végtelen hálával igyekszem honorálni ezt a kegyet a sorsnak!

  Sokan tudják rólam, hogy nem hiszek a véletlenekben, és mindig azt vallottam, hogy bárhol járunk, bármit csinálunk, valójában jelenünkkel jövőnket építjük. A sajátunkat és másokét is, mivel létünk mindig hatással van másokra. Amikor ezeken a foglalkozásokon részt vettem, nagyon kedves, szeretetteljes hangulat vett minket körül. Itt láthattunk élő példát arról, hogy hogyan lehet pozitív megerősítésekkel másoknak segíteni, hogy képesek legyenek önmaguk határait megismerve és bővítve csodákat tenni. Kis csodákat? Nagy csodákat?! Valódi csodákat!

  Részletesen tanulhattunk és tapasztalhattunk relaxációs-, majd meditáiós technikákat, kézrátételes gyógyító technikákat, angyalokkal kapcsolatos ismereteket, tértisztítást, napi életvezetési rutint segítő módszereket.

  Itt ismerkedtem meg először a mentorálás előnyös hatásaival. Bár mesterünk igyekezett maximális szerénységgel és határozottsággal támogatni minket a felfedezéseink során, és saját szerepét soha nem emelte dobogóra, ugyanakkor példájával megtanított minket arra, hogy óriási segítséget jelent egy hozzáértő személy támogatása személyes céljaink megvalósítása során.

  Kvantum-mátrix harmonizálás

  A két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására.

  A kvantum mező szinkronizáció a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni. A kvantummezőben minden fény és információ.

  Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az információs mezőre.

  A 2 pont módszer és a mátrix energia könnyen, gyorsan és egyszerűen átalakítja fizikai és érzelmi állapotunkat, valamint életünk általános kérdéseit. Például az önbizalom vagy önbecsülés hiány a hiedelmek tömeges törlésével és az önértékelés többirányú támogatásával kezelhető az információs mező átalakításával.

  SVT  – Spirituális választerápia

  Az SVT segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk.

  Az SVT a tudat alatti elme és a lélekkrónika vizsgálatának rendszere, amelynek célja, hogy gyorsan megtaláljuk és elengedjük a diszharmonikus, korlátozó elképzeléseket, majd szerető, támogató eszmékkel és elképzelésekkel helyettesítsük azokat.

  Az SVT igényes, erőteljes, gyakorlatilag fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képét. Így lehetővé teszi, hogy sokkal szabadabban éljük az életünket.

  Az SVT mint rendszer egy inga, egy táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatát foglalja magában a tudat alatti elme és a lélekkrónika összes diszharmonikus programozásának vizsgálatához és tisztításához.

  Alternatívák bősége, időszerűsége…

  A tanulás születéskor kezdődik, és optimális esetben végigkíséri az életet. Mindig, mindenhol, minden helyzetben tanulhatunk hasznos dolgokat. Az tanulás és a tapasztalás az élet útja!!!

  Egy új életkezdés Földünkön sok örömet és kihívást jelent mindenkinek, a szülőknek és a cseperedő kisgyermeknek is. Gyakorlatból látva ezt, másokkal beszélgetve többször hallottam a kérdést, mikor és kinek lehet hasznos alternatív terápiákkal, módszerekkel, szemlélettel megismerkednie? A válasz pedig nagyon egyszerű: most, és akkor amikor ez a kérdés legelőször felmerül. Olyan sok területen válhat mindenkinek a hasznára az alternatív tudományok ismerete, hogy talán egyetlen szükséges elemként a nyitottságot emelném ki.

  Amikor valaki érdeklődővé válik ezen tudományok iránt, gyakorlatilag felkészült egy hosszú és élvezetes utazásra.

  Számomra is hosszú és érdekes volt ez az út, amelyen most is folyamatosan járok, tanfolyamok és képzések sora volt állomásom. Először a pránanadival ismerkedtem meg, majd a Reiki, Aktív szellemgyógyászat, Arolo-Tifar, Angyalkommunikáció, kristályterápia, SVT-spirituális választerápia, mátrixenergetikai harmonizálás voltak utazásom állomásai. És még hosszan sorolhatnám tovább…

  Álmodni mindig SZABAD!

  Hosszú és kanyargós úton jártam, amíg az egyesület megszületéséig értünk. Közös jellemzője ennek az útnak a folyamatos jobbítási szándék, az emberek támogatásának vágya, a cél, hogy minél több ember képes legyen elhinni, hogy a jobb élet megvalósítható és nem csupán egy végeláthalatlan remény.

  Az alapvető kiindulópontom a saját szabadságvágyam volt, és tudtam, hogy még nagyon sokan vannak rajtam kívül, akik ugyanilyen életet élnének szívük szerint, de nem tudják mit tehetnek ennek érdekében. Utan során sok lehetőséggel találkoztam, és mindig képes voltam nagyon sok időt és energiát fektetni a saját képzésembe. Visszanézve pedig azt mondhatom, hogy nem volt felesleges tanulás egyik sem. Bár mindig továbbléptem, és jellemzően egy szakmai tudás megszerzésével nem a biztos állást kerestem, de a mai napig használom minden képesítésem alapelemeit. …

  Egyszer írok egy cikket, hogy hogyan lehetséges ez!… A lényege röviden annyi, hogy minden időpont az ideális időpont az álmaid megvalósításához. Valójában csupán másodlagos kérdés, hogy egy tanár ténylegesen tanárként fog-e dolgozni, egy mérnök vállalkozó lesz vagy alkalmazott, a képesítésednek pontosan megfelelő munkát végzel-e vagy az álmaid és az élet nyújtotta lehetőségekben helyezkedsz-e el. A lényeg, hogy minden képesség, amelyet utad során megtanultál valamiért nagyon hasznos tulajdonságokkal ruházott fel téged és mindenki mást is!

  A következő linken iskolai tanulmányaim főbb állomásait tekintheti meg minden érdeklődő:

  ÍRJ NEKEM!

  Adatvédelem

  9 + 11 =